در ابتدا شرکتکنندگان از دربهای جنوب و جنوب غربی نمایشگاه پذیرش شده و به سمت مرکز IHIT هدایت میشوند.
سپس تور فناورانه به صورت خلاصه معرفی شده و بازدیدکنندگان برای بازدید از نمایشگاه به سالنهای فعال نمایشگاه در قالب گروههای ۲۰ الی ۳۰ نفره به همراه یک راهنما هدایت میشوند.
در این قسمت بازدیدکنندگان با جدیدترین دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان آشناخواهندشد.
این بخش از نمایشگاه، یکی از خانههای نوآوری و صادرات ایران محسوب میشود که پیش از این در چند کشور راهاندازی شده است. در این مرکز دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان که ظرفیت صادراتی دارند، به نمایش گذاشته میشوند. کارکرد این نمایشگاه دائمی، به تصویر کشیده شدن محصولات دانشبنیان متناسب با برنامههای مختلف است.
در طول این بازدید راهنمای تور در خصوص نمایشگاه و شرکتها توضیحاتی مختصر داده تا در هر غرفه نماینده شرکت به صورت مفصل در خصوص محصولات فناورانه شرکت، چالشها و نیازهای صنعتیشان توضیح داده شود.
در این بخش، از صاحبان صنایع بزرگ، مدیر عاملان و مدیران تحقیق و توسعه درخواست شده که به معرفی خود، محصولات فناورانه تولید شده توسط شرکتشان و همچنین چالشها و نیازهای فناورانه در مسیر تولید این محصولات بپردازند تا با کمک متخصصان و نخبگان، راهکاری برای رفع آن چالش فناورانه یافت شود. در ادامه از سخنرانان خواسته شده که به ظرفیتهای شغلی در شرکتشان اشاره کنند تا از این طریق زمینههای همکاری بین متخصصان، نخبگان و صاحبان صنایع فراهم شود.